kyla

 

 

Vi tar oss an ditt kylskåp eller din frys när den har gått sönder.  Ring oss så kommer vi med våra välutrustade servicebilar och hjälper dig få igång den igen. För bästa och snabbaste service är det bra om så kompletta uppgifter som möjligt kan lämnas.

Uppgifterna vi behöver finns på produktens dataskylt. Normalt finns den på en av sidoväggarna inne i skåpet, ibland bakom grönsakslådan.

Vid garantianmälningar är Modell, serienummer och produktnummer obligatoriska uppgifter liksom styrkt inköpsdatum via kvitto eller annan giltig inköpshandling.

Behöver du reservdelar såsom dörrhyllor, handtag termostater mm.  är det bara att ringa oss. Har vi inte delarna hemma i någon av våra butiker beställer vi hem  med snabbaste leveransväg. Normalt dagen efter beställning. Vill du istället ha delarna hemskickade kan vi också ordna det genom postpaket. Den normala leveranstiden vid postbeställning är 3 arbetsdagar och då tillkommer postens fraktkostnad.


Våra tekniker är alla utbildade på hushålls-kylar och frysar. Vi har också några tekniker som är utbildade på större anläggningar och värmepumpar. Vår samlade erfarenhet gör att vi kan utföra alla kyl-reparationer från de allra minsta till de största anläggningarna men vår specialitet är små aggregat med en fyllnadsmängd upp till 3kg.

Vårt företag och våra tekniker är certifierade av incert.